Palotás Község Hivatalos honlapja - Akadálymentes változat


 

 

Tisztelt Érdeklődő!
Sok szeretettel köszöntöm Önt Palotás község honlapján!


Az elmúlt években fontossá vált, hogy a világhálón is jelen legyen mindenki, aki szeretné,hogy megismerjék tevékenységét. Az újjáalakított weblapunk reméljük mindazt megmutatja, ami a mai világban fontos információt hordoz, amit szívesen megtudnának településünkről. Bemutatjuk településünk rövid történetét, látnivalóinkat, helyi alkotóinkat, intézményeinket, jelképeinket. A honlapunkon megtalálják kiadványainkat, helyi díjazottainkat, s nem utolsósorban a képviselő-testületet és az alkotott rendeleteinket is.

Számot adunk rendezvényeinkről, a tervezett programjainkról, de láthatóak az elkészült fejlesztési terveink is.Bemutatkoznak a civil szervezeteink is, akik munkájukkal nagymértékben hozzájárulnak az itt élők életminőségének javításához, a közösségi élet kibontakozásához. A kirándulást, természetet kedvelőknek szeretnénk segíteni virtuális kalauzolásunkkal megismerni falunk, a környezet, az itt élő emberek életét, valamint a palotási táj szépségét.


Kérem látogassanak el a szép,csendes kis községünkbe, legyenek részesei életünknek, s tekintsék meg látnivalóinkat, vigyék hírét településünknek, és az itt élő embereknek!

 

Sok szeretettel várjuk Önt és kedves családját Palotáson!

Szabó Mihály
Palotás község polgármestere


A Pásztói Kistérség honlapja: www.paszto-kisterseg.hu

Cserhátalja LEADER Nonprofit Kft.: www.cserhatalja.eu